Politica de retur

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Cand comandati fiti siguri ca ati ales produsul dorit deoarece retururile sunt acceptate in masura in care sunt indeplinite anumite conditii, si anume:

1. Ati trimis un mail la office@gamarde.ro in care explicati de ce anume doriti returnarea produsului sau ati sunat la unul dintre numerele de telefon de pe site si ati comunicat problema.

2. NU ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma modul original in care produsul a fost livrat.

* La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

* Sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.

* Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

3. Ati primit aprobarea de a trimite produsul inapoi de la operatorul nostru care a luat la cunostiinta motivul pentru care doriti returnarea produsului. Tot acesta va va spune si care este modalitatea de retur acceptata, diferita de la caz la caz.

- Produselor li se va analiza integritatea, iar dupa ce aceasta conditie este indeplinita banii vor fi returnati.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

- Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16 din OUG nr 34/2014, Dvs, in calitate de consumator, beneficiati de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a va exercita dreptul de retragere din contract, fără sa fiti nevoiti să justificati decizia de retragere şi fără sa suportati alte costuri decât cheltuielile directe legate de returnarea produselor. Singurele costuri care cad in sarcina Dvs. sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Conform legii, compania noastra va inapoia valoarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii, prin transfer bancar in contul specificat de client.

Echipa Gamarde.ro