Alchimia naturii nu are nevoie de chimia omului…

Aducem in fata dumneavoastra o combinatie rara a principiilor frumusetii ce intalnesc dermatologia si plantele: formula Gamarde. 

Pure, naturale si eficiente.

Laboratoarele Gamarde combina Apa termala Gamarde – calmanta si purifianta cu incomparabilul ulei de argan bio – nutritiv si regenerant. Pentru o piele ingrijita in mod natural.

Gamarde este o dovada a faptului ca frumusetea si angajamentul social pot merge mana in mana. Apa termala Gamarde-les-Bains si recunoscuta de Academia de Medicina din Franta pentru proprietatile sale in ingrijirea pielii, prezinta o compozitie exceptionala de elemente sulfuroase, prin care si-a castigat denumirea de “apa termala” inca din 1841 si uleiul de argan ce poseda calitati inegalabile de hidratare, hranire, regenerare si intinerire ce este utilizat in toate formulele Gamarde provine dintr-o Rezervatie a Biosferei UNESCO aflata in sud-vestul Marocului.

Arborii de argan sunt cei mai vechi arbori din lume, cu toate acestea in present cresc numai pe o suprafata de 8000 km2 din sudul marocului.

Extragerea uleiului de argan este in mod traditional sarcina femeilor berbere: arborii seculari sunt mosteniti de-a lungul generatiilor din mama in fica si constituie principal sursa de venit pentru familiile berbere.

Femeile berbere recolteaza nucile arborelui de Argan manual. Acestea sunt colectate la cooperative si uscate natural. Ulterior sunt  cojite de pulpa uscata, migdalele rezultate sunt sparte pe rand, iar samburii sunt copti la foc mic si macinati manual. Din suspensia rezultata si procesata cu apa se sedimenteaza pretiosul ulei de argan, extras manual.

Produsele dermatocosmetice Gamarde au la baza ingredient active, cu proprietati de infrumusetare si regenerare .

PROMISIUNEA Gamarde:

- 100% ingrediente naturale

- Certificate Bio

- Dedicate pielii sensibile

- fara silicon, parabeni, organisme modificate genetic, uleiuri minerale provenite din petrochimie, coloranti, conservanti, parfum de sinteza

- netestate pe animale 

Toate produsele sunt dezvoltate cu scopul de a minimiza impactul asupra mediului:

-          Nu se utilizeaza clor pentru a curata masinile, evitand astfel evacuarile poluante,

-          Punem accent pe gestionarea deseurilor, reciclarea, utilizarea de cerneala libera de metale grele, optand pentru etichetarea verde, ecologica.

-          Utilizam recipiente refolosibile sau biodegradabile

-          Suntem foarte atenti la amprenta de carbon, la distantele de transport si la optimizarea consumului de energie

-          Suntem dedicati protectiei spatiilor naturale: brosurile sunt realizate din materii prime provenite din paduri gestionate durabil (certificare FSC) , din agrosilviculturi organice si ne implicam in protejarea spatiilor naturale.

-          Angajamentul de a mentine biodiversitatea: vom refuza sa folosim orice planta al carui caracter natural nu poate fi garantat si ne implicam in actiuni care ajuta la dezvoltarea si inmultirea speciilor albinelor polenizatoare.

Gamarde este singura linie de fito dermato-cosmetice bio care  garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie pentru intreaga familie, pe baza de apa termala, uleiuri esentiale si uleiuri vegetale, adaptate tenului sensibil si/sau cu diferite afectiuni, testate dermatologic si certificate Bio.

MISIUNEA NOASTRA

Ingrijirea organica nu inseamna doar frumusete. Inseamna a da pielii tale o sansa sa se simta si sa arate in cel mai bun mod cu putinta. Si inseamna rezultate. Produsele dermato-cosmeticele bio Gamarde iti ofera sansa alegerii unor produse organice de infrumusetare care vizeaza diferite tipuri si afectiuni ale pielii. Realizarea acestor produse cosmetice 100% naturale se bazeaza pe ingrediente din natura care au rezultate garantate. Gamarde se adreseaza consumatorilor care cauta calitate si eficienta, dar si produse care nu dauneaza mediului inconjurator sau propriei lor sanatati.

Gamarde cuprinde  tratamente pentru intinerirea pielii mature/antirid, cu efect de reducere atat a suprafetei totale a ridurilor cat si a numarului lor, subgama speciala White Effect, care combate cu succes petele pigmentare ale pielii si subgama Effislim , tratament anticelulitic foarte eficient. In plus, o serie de alte game: cosmetice bebelusi, cosmetice barbati, cosmetice pentru igiena zilnica stau sub semnul Gamarde.

Cateva aspecte ce ne diferentiaza de restul produselor cosmetice bio:

-          fito-dermato-cosmetice ( produse testate dermatologic care utilizeaza plantele in scop terapeutic " fito") care au la baza apa termala Gamarde Les Bains si uleiuri esentiale si vegetale : ulei de argan bio, ulei de cocos, ulei de jojoba, unt de shea
-          100% din ingrediente naturale
-          destinate tenului sensibil si/sau cu diferite afectiuni (pete pigmentare, exces de sebum, acnee,ten deshidratat etc)
-          produse in Franta in laboratoarele Gamarde sub deviza calitatii aprobata de Academia de Medicina Franceza.

Misiunea noastra este de a va furniza cele mai eficiente si sigure tratamente cosmetice si produse de ingrijire pentru intreaga familie, certificate organic si 100% naturale. Suntem intr-un proces dinamic de a ii face pe oameni constienti : naturaletea, siguranta, eficienta produselor cosmetice bio sunt superioare oricarui alt considerent.

Va invitam sa va alaturati noua pentru a contribui impreuna la evolutia naturalului, a eficientei si a sentimentului de a sti ca sunteti o parte din perfectiunea frumusetii din interior catre exterior, pe care noi o promovam.