Societatea Acchi Organics Srl prelucreaza datele dumneavoastra in mod legitim, legal si garanteaza protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal care au fost colectate in cadrul activitatii de vanzare si promovare a produselor noastre.

Ne angajam sa va respectam confidentialitatea, respectand toate legile si reglementarile aplicabile protectiei datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).

 1.      Principii de protectie a datelor 

Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime ( prezentate la pct. 4)  Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;

Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;

Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;

Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara, pe o perioada de timp nelimitata.

Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

 1.      Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect : nume, prenume, CNP, seria si nr CI, data de nastere, adresa de domiciliu, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

 1.      Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

Numele si datele de contact (colectam numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa de domiciliu, numarul de telefon si alte date de contact similare)

Colectam parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.

 Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.

Colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

 1.      Scopul colectarii datelor personale

Informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor si/sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate;

 Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS),  numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul.

 Cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

De asemenea, Acchi Organics Srl poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mai sus mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: compania de servicii IT care adminstreaza site-ul, compania care ofera hosting, departamentului/firmei de contabilitate, furnizorilor  de programe/softuri necesare facturarii, furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti, organelor de control autorizat  si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 5.     Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.

Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct. 4).

Accesul la datele personale este strict limitat personalului Acchi Organics Srl si asociatilor/companiilor partenere mai sus mentionate, care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze DPO la adresa de email protectiadatelor@gamarde.ro

 6.     Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre DPO la adresa de email protectiadatelor@gamarde.ro

 7.     Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le ai:             

 •              Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
 •              Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
 •              Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
 •              Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
 •              Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
 •              Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat accesand sectiunea Date Personale din contul tau de client, sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
 •              Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 •              Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
 •              Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.
 •              Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct din newsletter, facand click pe optiunea “Dezabonare” sau accesand sectiunea "Informatiile personale" din contul tau de client si debifand casuta "Aboneaza-te la buletinul nostru informativ"

Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Iti poti exercita aceste drepturi foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la adresa de email protectiadatelor@gamarde.ro