Comanda

Online cumperi comod, rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli.

Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Cauta produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare, sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata si modalitatea de livrare preferata (Ridicare de la Showroom, Livrare la domiciliu)

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii si conditiile Gamarde” inainte de a trimite comanda.

Plata

Pentru a achita produsele comandate pe site-ul Gamarde.ro ai la dispozitie urmatoarele optiuni :

- Plata numerar sau ramburs

- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard (Procesator Mobilpay)

Mai multe detali despre MobilPay gasiti aici: https://www.mobilpay.ro/public/

Plata numerar/ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Gamarde.ro foloseste platforma Mobilpay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Mobilpay.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Mobilpay.

Gamarde.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul Dvs.

Plati securizate

Plata noastra securizata

Mobilpay

Cu o istorie ce isi are originea la inceputul dezvoltarii afacerilor online la nivel national – in 2005, NETOPIA mobilPay si-a construit profilul companiei – lider, prin abordarea tehnicilor si modalitatilor inovative si in permanenta corelatie cu dezvoltarea tehnologica si cu tendintele pietei.

Netopia Mobilpay se bazeaza in intreaga activitate pe principii si valori menite sa asigure calitatea, elicienta si succesul serviciilor oferite:

  • Indeplinirea obiectivelor – echipa NETOPIA mobilPay lucreaza permanent pentru realizarea obiectivelor - plati sigure, rapide si facile
  • Responsabilitatea gestionarii finantelor – conduita transparenta, cu respectarea standardelor internationale de siguranta si securitate a transferurilor financiare;
  • Creativitate si inovare – identificarea, dezvoltarea si implementarea celor mai inovative, practice si facile modalitati de efectuare a transferurilor financiare.

Tranzactiile Mobilpay sunt procesate 3D-Secure

 

Livrare

Termenele de livrare se refera la comenzile a caror modalitate de plata aleasa este ramburs/numerar.

In functie de modalitatea de plata aleasa (card online, ordin de plata), termenul de livrare se poate modifica.

 

Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile ce contin produse comercializate si livrate de Gamarde, iar valoarea acestora depaseste suma de 200 ron.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 RON (tva inclus) si care au mod de livrare curier, se va aplica un cost de transport in valoare de 9 ron (tva inclus) pentru Bucuresti si 9 ron (tva inclus) pentru alte localitati.

In cazul stornarii comenzilor sau returului in 30 de zile, costul de transport nu se returneaza.

La receptionarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, etc) este obligatorie prezentarea unui act de identitate:

- Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate

- Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei.