Cosmetice bebelusi Contine 6 produse.

Produse fito-dermatocosmetice bio pentru îngrijire bebeluşi, 100% naturale fără PEG, silicon, bisfenol A – lipsite de coloranţi şi conservanţi sintetici pentru îngrijirea pielii bebelusilor, tratamentul micilor probleme cutanate pentru bebeluși

Primii paşi impreună

Nu este deloc un secret faptul că, atunci când eşti părinte, micuţul tău este ce...

Produse fito-dermatocosmetice bio pentru îngrijire bebeluşi, 100% naturale fără PEG, silicon, bisfenol A – lipsite de coloranţi şi conservanţi sintetici pentru îngrijirea pielii bebelusilor, tratamentul micilor probleme cutanate pentru bebeluși

Primii paşi impreună

Nu este deloc un secret faptul că, atunci când eşti părinte, micuţul tău este cel mai important. Iar când abia ai devenit mămică, vrei cu atât mai mult să te asiguri că îi oferi cea mai bună îngrijire.

Sanatatea este o calatorie ce incepe din copilarie!

Bariera cutanată funcționează ca un scut, protejând organismul împotriva atacurilor din mediul înconjurător și asigurând hidratarea corectă a pielii. Până la vârsta de doi ani, pielea unui bebeluș este foarte vulnerabilă la stresul de zi cu zi din mediul extern și nu este încă în măsură să mențină corpul hidratat corect.

Pielea nou-născutului se maturizează abia în jurul vârstei de 3 ani, însă, începând de la naştere, asigura funcţiile de protecţie, schimburi, reglaj termic şi nutriţie.

• De-a lungul întregului proces de maturizare, pielea trebuie fortifiata iar dezvoltarea corespunzătoare a tuturor funcţiilor sale trebuie favorizată .

• Pielea protejează contra agresiunilor, şocurilor, bacteriilor şi impurităţilor. Învelişul său acid constituie o barieră contra microbilor.

• Îndeplineşte funcţia de termoreglare, contribuind la menţinerea constanta a temperaturii, eliminând toxinele şi apa în exces.

• Participă la nutriţie, prin stocarea de substanţe grase, sare, mangan, fosfaţi şi producţia vitaminei D, sub acţiunea razelor UV, necesară pentru fixarea calciului. Pielea nou-născutului şi a copilului mic necesită produse de îngrijire adaptate la sensibilitatea şi vulnerabilitatea sa.

Am eliminat numeroase substanțe din produsele noastre astfel încât să putem garanta că ingredientele noastre sunt mai sigure atât pentru pielea ta și a copilului tău, cât și pentru mediu. De exemplu, toate produsele noastre sunt formulate:

 

 •  Fără alcool.
 •  Fără uleiuri esențiale.
 •  Fără parabeni.
 •  Fără phenoxietanol.
 •  Fără ftalați.
 •  Fără extracte din plante modificate genetic.
 •  Fără clorhidrat de aluminiu.
 •  Fără ingrediente derivate din produse animale.

Protejeaza ce iubesti cel mai mult!

Gamarde știe că nimic nu este mai prețios decât copilul tău, și de aceea siguranța și eficiența produselor gamei Gamarde Bebe au fost priorități absolute inca de la început. Când alegeți Gamarde, puteți fi sigur că ați ales  un produs care este sigur și eficient, de la prima până la ultima utilizare.

Sigure, eficiente si 100% naturale, produsele Gamarde protejează pielea bebelușilor, atât în ​​prezent dar si viitor.
 

Formule 100% naturale în perfectă armonie cu pielea bebelusului

Gamarde este extrem de atentă  la ingredientele incluse în produsele dedicate pentru pielea bebeluşilor:

 

 • Fiecare  formulă este elaborată ținând cont de nevoile specifice ale pielii copiilor (atât pielea sănătoasă, cât și cea cu probleme)
   
 • Toate produsele Gamarde sunt hipoalergenice: acest lucru înseamnă că nu conțin substanțe iritante și sunt special formulate pentru a minimiza riscul de reacții alergice. 
   
 • Gamarde foloseste doar ingrediente 100% naturale: în prezent, produsele Gamarde Bebe conțin în medie 40% ingrediente din Agricultura Biologica.
 • Deoarece acestea sunt ambalate prin vidare, asigurându-se că nu au nici un contact cu aerul și mediul, minimalizând orice risc de contaminare aceste au un termen de valabilitate de 90 de zile(3 luni) de la deschidere. Data expirării lor este afișată pe ambalajul fiecarui produs de acest logo :  3 M


Înainte de a fi selectată, fiecare formula Gamarde trece printr-o serie întreagă de teste, pentru a confirma siguranța totală: teste de toleranță cutanată și oculară, teste de toxicitate, etc . In cazul gamei Gamarde Bebe au fost necesari 3 ani de studii si verificari pana la lansarea pe piata.

Bunătatea pe care o oferă natura stă la baza tuturor produselor Gamarde.
Atunci când vine vorba de produsele noastre, cerințele principale au fost întotdeauna siguranța, eficiența și plăcerea în utilizarea lor.

Fragila si imatura, pielea bebelusului este mai sensibila, chiar mai predispusa uscarii decat cea a unui adult. Bogata in apa termala si ulei de argan, aceasta gama ofera pielii delicate a bebelusului o catifelare extrema.

Ingredientele din dermato-cosmeticele bio Gamarde sunt atent selectionate pentru a reduce riscul de declansare a alergiilor, dar si pentru a corespunde si satisface nevoile nutritionale ale pielii bebelusului: o hraneste, hidrateaza si intareste in fata radicalilor liberi cu care intra in contact.

Bazându-se pe această cunoaștere detaliată a pielii bebelușilor și colaborarea continuă cu profesioniști din domeniul sănătății (farmaciști, medici dermatologi, medici pediatri, toxicologi, alergologi și ginecologi), Gamarde a dezvoltat o serie de produse specializate ce satisfac perfect nevoile pielii bebelușilor, începând de la naștere .

           Testate dermatologic si pediatric

        Previn bolile si problemele frecvente ale pielii

           Sunt mai eficiente si asigura sanatatea pielii

           Sunt mai sigure pentru sanatatea intregului organism

           Protejeaza mediul inconjurator

Mai multe
Produse 1 - 6 din 6 produse
Produse 1 - 6 din 6 produse