Ingrijirea parului Contine 8 produse.

Tratament dermatologic pentru ingrijirea parului si a scalpului.

Cu o expertiza de lunga durata in produsele de ingrijirea pielii, Laboratoarele Gamarde au creat o gama de produse cu o eficacitate clinica dovedita si cu actiune anti-recidiva. Produsele contin ingrediente active 100% naturale special pentru a trata scapul fara a-l irita. Hipoaler...

Tratament dermatologic pentru ingrijirea parului si a scalpului.

Cu o expertiza de lunga durata in produsele de ingrijirea pielii, Laboratoarele Gamarde au creat o gama de produse cu o eficacitate clinica dovedita si cu actiune anti-recidiva. Produsele contin ingrediente active 100% naturale special pentru a trata scapul fara a-l irita. Hipoalergenic, fara parabeni, fara coloranti.

Descoperiti sampoanele si produsele pentru ingrijirea parului Gamarde. Rasfatati-va parul cu produsele Gamarde pentru un par sanatos si stralucitor: balsam de par natural, sampon antimatreata, sampon natural, sampon revitalizant, sampon hranitor, sampon pentru stralucire, Lotiune stimulanta -ulei de par.

Parul tau are nevoie de ingrijire si atentie ca sa fie asa cum ti-l doresti: puternic, rezistent, stralucitor si frumos. 

Mai multe
Produse 1 - 8 din 8 produse
Produse 1 - 8 din 8 produse